Cobra Club Danmark
Cobra Club Danmarks forum

 Eksisterende bruger - Log ind her

Vejledning i brug af forumet

Før du kan få adgang til klubbens forum skal du være medlem. Du skal derfor tage kontakt til kassereren for medlemsbetingelser og du skal have overført kontingent.

Skriv til info@cobraclub.dk for at få yderligere information om klubben.

Som førstegangs bruger starter du med at oprette dig. Det gør du ved at klikke på ”Tilmeld”. Efter at have accepteret betingelserne udfylder du felterne til brugernavn, e-mail adresse og kodeord. Hvis du vælger at oprette dig med et brugernavn der ikke er dit eget navn, skal du give vores kasserer besked så vi kan vide hvem der skal aktiveres. Du får nu en velkomstmail fra systemet med dit brugernavn og kode. Men du må vente nogle dage til kassereren får kontrolleret din indbetaling og aktiveret dig.

Som godkendt bruger logger du dig ind ved at skrive dit brugernavn og kodeord. Skulle du have glemt dit kodeord, klikker du ”log ind”. Du kommer så til en side hvor du kan klikke ”Jeg har glemt mit kodeord”. Udfyld brugernavn og e-mail adresse hvorefter systemet automatisk vil sende dig en mail med et midlertidigt kodeord (dette kan senere ændres).

Når du således er logget ind er den første side du ser en oversigt over emner. Disse er i øjeblikket (men ikke begrænset til):

  • Nyt fra Klubben.
  • Tekniske spørgsmål.
  • Køb – Import – Indregistrering m.m.
  • Kalender.

Klikker man på et af disse emner kommer man til en række undermapper eller emner. Man kan så oprette et ”Nytemne” eller klikke sig videre for at læse indholdet af en andens emne. Her kan man så komme med kommentarer ved at klikke på ”skrivindlæg”.

Vil man tilbage til hovedoversigten klikker man blot på ”Boardindeks” øverst til venstre.

Lige under er ”Brugerkontrolpanel”. Her kan du redigere i dine indstillinger. Bl.a. ændre kodeord.

Generelt kan du ikke lave noget galt inde i forummet. Hvis du ikke er bekendt med denne form for forum så prøv dig frem. Øverst til højre er der den linje der starter med OSS (ofte stillede spørgsmål). Læs der hvis du er i tvivl.

God fornøjelse!

 

 -Eksisterende bruger - Log ind her